联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:39:30  访问:21 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatie Laten Maken?
Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects? Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen.
Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie.
Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner.
Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet.
Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken! En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je. Animatiefilm of animatie video laten maken? Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt.
Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd.
Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie.
Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren.
Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. Waarom illustratie of animatie? Wij bedenken en maken 2D animatie films!
Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing.
Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. U wilt een animatiefilmpje laten maken.
Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep. Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan.
Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen? Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation?
Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, hoe maak je een bedrijfs animatie je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk!
Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl.
Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Een animatie video laten maken?
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,