联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:37:36  访问:14 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Een Animatie Laten Maken
Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken.
Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over. Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie. In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd.
Wat kost een uitleg animatie en waarom? Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt. Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
Hoe langer de video duurt hoe moeilijker het is om de kijker bij de les te houden. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur.
Het voordeel van is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation?
Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhouden duidelijk in beeld te brengen. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je.
Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. U wilt een animatiefilmpje laten maken. Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn.
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Hoe breng je makkelijker werken in beeld? Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl.
Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Er zijn verschillende redenen voor het laten maken van een animatie. Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing.
Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan? Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet.
Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen.
Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken. Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren.
Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties.
Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie)
Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep. Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden!
Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer. Dit maakt een uitleganimatie video tot een zeer krachtig marketinginstrument, waarvan het succes al zeer vaak is aangetoond.
En hoe maak je een animatie-promotiefilm vaak mag je feedback geven op de uiteindelijke animatie video? Het is een hele mooie, duidelijke animatie video geworden met een frisse uitstraling.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,