联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:35:31  访问:29 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatie Laten Maken?
Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Hoe breng je makkelijker werken in beeld? Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video.
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Animatiefilm of animatie video laten maken? Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. Hoe lang moet een explanimation duren?
Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Wij bedenken en maken 2D animatie films! Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Waarom illustratie of animatie? Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren.
Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.
Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan? Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites.
Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen.
Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Een animatie video laten maken? Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes.
Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie.
Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen.
Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe komt dit eigenlijk? Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren.
Daarvoor kijken www.webshopcommercial.nl we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,