联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:33:32  访问:16 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatie Laten Maken?
Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen? Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen.
Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects? Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhouden duidelijk in beeld te brengen.
Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken. Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Hoe lang moet een explanimation duren? Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. En hoe vaak mag je feedback geven op de uiteindelijke animatie video? Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen.
Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen.
Hoe langer de video duurt hoe maak je een bedrijfs-animatie moeilijker het is om de kijker bij de les te houden. Het voordeel van is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn.
Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. Dit maakt een uitleganimatie video tot een zeer krachtig marketinginstrument, waarvan het succes al zeer vaak is aangetoond. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen.
Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan?
Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden.
Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer. Er zijn verschillende redenen voor het laten maken van een animatie. Hoe breng je makkelijker werken in beeld? Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website.
Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep. Het is een hele mooie, duidelijke animatie video geworden met een frisse uitstraling. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes.
Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd.
Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken! Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren.
Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie) Wat kost een uitleg animatie en waarom?
Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online. Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe komt dit eigenlijk? Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame.
Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren. Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk! Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken?
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,