联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:28:32  访问:13 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatie Laten Maken?
Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. U wilt een animatiefilmpje laten maken.
Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren. Hoe lang moet een explanimation duren? Waarom illustratie of animatie?
Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen.
We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Animatiefilm of animatie video laten maken? Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website.
Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd.
Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie) Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties.
Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Een infographic laten maken kan je hier mee helpen.
Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. Wij bedenken en maken 2D animatie films! Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe maak je een animatie video we concreet te werk gaan?
Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie.
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Hoe breng je makkelijker werken in beeld? Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame.
Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen. Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken.
Wat kost een uitleg animatie en waarom? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Een animatie video laten maken? Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,