联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:25:33  访问:13 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Explanimation Laten Maken?
Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Hoe lang moet een explanimation duren? Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie.
De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep. Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online.
Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video.
Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhouden duidelijk in beeld te brengen. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren.
Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Het is een hele mooie, duidelijke animatie video geworden met een frisse uitstraling. Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf.
Dit maakt een uitleganimatie video tot een zeer krachtig marketinginstrument, waarvan het succes al zeer vaak is aangetoond. Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken!
Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe maak je een explainervideo (www.free-migration-info.com) komt dit eigenlijk? Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer. Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites.
We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk!
Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen?
Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Er zijn verschillende redenen voor het laten maken van een animatie. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Het voordeel van is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten.
En hoe vaak mag je feedback geven op de uiteindelijke animatie video? Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Hoe langer de video duurt hoe moeilijker het is om de kijker bij de les te houden. Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o. Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen.
Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal.
Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video.
Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects?
Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,