联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:21:33  访问:18 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatie Laten Maken?
Dit maakt een uitleganimatie video tot een zeer krachtig marketinginstrument, waarvan het succes al zeer vaak is aangetoond. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren.
Hoe langer de video duurt hoe moeilijker het is om de kijker bij de les te houden. Wij bedenken en maken 2D animatie films! Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhouden duidelijk in beeld te brengen.
Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties.
Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Er zijn verschillende redenen voor het laten maken van een animatie.
Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Animatiefilm of animatie video laten maken? Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie.
voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites. Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken.
Het voordeel van is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Waarom illustratie of animatie? Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.
En hoe maak je een uitleg-animatie vaak mag je feedback geven op de uiteindelijke animatie video? Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe komt dit eigenlijk?
Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Het is een hele mooie, duidelijke animatie video geworden met een frisse uitstraling. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen.
Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie.
Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen.
Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Een animatie video laten maken? Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je.
Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep.
Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online.
Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video.
Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,