联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:19:41  访问:17 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatie Laten Maken?
Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing.
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan? Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie) Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties.
We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie. Wat kost een uitleg animatie en waarom? Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen.
Hoe maak je een online-video breng je makkelijker werken in beeld? Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie. Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden.
Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn.
Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video.
We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen. Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf.
In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. U wilt een animatiefilmpje laten maken. Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je.
Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit.
Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.
Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame.
Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn.
Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes.
Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,