联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 10:18:29  访问:12 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Explanimation Laten Maken?
Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. Animatiefilm of animatie video laten maken?
Wij bedenken en maken 2D animatie films! Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is.
Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen. Hoe Maak Je Een Animatie-Promotiefilm breng je makkelijker werken in beeld? Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie.
Een animatie video laten maken? Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf. Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur.
Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn.
Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten.
Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken.
Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing. Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan? Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden?
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je.
Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan.
Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes.
Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden.
Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.
Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren. Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Waarom illustratie of animatie? Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag.
Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U wilt een animatiefilmpje laten maken.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,