联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 09:57:18  访问:16 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Explanimation Laten Maken?
Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video.
Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhouden duidelijk in beeld te brengen. Er zijn verschillende redenen voor het laten maken van een animatie. Hoe lang moet een explanimation duren? Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing.
Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen. Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites. Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie) Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken.
Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Wat kost een uitleg animatie en waarom? Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn.
Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? U wilt een animatiefilmpje laten maken. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie.
Dit maakt een uitleganimatie video tot een zeer krachtig marketinginstrument, waarvan het succes al zeer vaak is aangetoond. Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten.
Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe komt dit eigenlijk? Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online.
Hoe langer de video duurt hoe moeilijker het is om de kijker bij de les te houden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom www.webshopcommercial.nl klanten bij jou moeten zijn.
Het voordeel van is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen.
Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio.
voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep.
Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Het is een hele mooie, duidelijke animatie video geworden met een frisse uitstraling. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie.
Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes.
En hoe vaak mag je feedback geven op de uiteindelijke animatie video? Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,