联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 09:46:10  访问:15 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatiefilmpje Laten Maken?
Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Hoe breng je makkelijker werken in beeld? Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing.
Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes.
U wilt een animatiefilmpje laten maken. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken!
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt.
Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit.
Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen? Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie.
Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur.
Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects?
Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn.
U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos.
Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online.
In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren.
Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe maak je een animatiefilm we concreet te werk gaan? Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep.
Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk! En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen.
Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe komt dit eigenlijk? Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites.
Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren.
Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform. Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,