联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 09:37:34  访问:24 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatiefilmpje Laten Maken?
Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw explanimation? Het is een hele mooie, duidelijke animatie video geworden met een frisse uitstraling. Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen?
Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Dit maakt een uitleganimatie video tot een zeer krachtig marketinginstrument, waarvan het succes al zeer vaak is aangetoond.
Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken!
Waarmee kan dat beter dan met een bedrijfsanimatie? Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Wanneer je een infographic of uitleganimatie maakt, maak je het je bezoeker dus makkelijk om jouw boodschap te begrijpen.
Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen. Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden.
Dit is behoorlijk complex om uit te leggen, maar een animatie met eenvoudige beelden en een duidelijke voice-over weten het digitaal boekhouden duidelijk in beeld te brengen. Kies er bijvoorbeeld voor om een filmpje te laten schrijven over een nieuw product, een nieuw project of kies voor een algemene film over jouw bedrijf.
Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame.
hoe maak je een explainer [b.e.rthaell.i.ott5.5.8.5.7@www.satchitanandacomunidad.org] breng je makkelijker werken in beeld? Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects? Dan zijn wij, het animatiebureau, de ideale partner voor je. Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt. Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk!
Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren. voor een website, social media, reclame spotje, tv commercial, presentatie, film en nog veel meer.
Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Daarom is een explanimation laten maken zo belangrijk voor jouw bedrijf. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. En hoe vaak mag je feedback geven op de uiteindelijke animatie video?
In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie?
Het voordeel van is dat we werken met fixed prices en duidelijke afspraken. Hoe langer de video duurt hoe moeilijker het is om de kijker bij de les te houden. Een animatie video is de meest effectieve manier om een boodschap over te brengen. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Wij gaan graag in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Een animatie kan op verschillende manieren ingezet worden o. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen.
Maar ook de plaatselijke ondernemer die zich wil onderscheiden met behulp van een indrukwekkende presentatie, kan bij ons een animatiefilmpje laten maken. Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Er zijn verschillende redenen voor het laten maken van een animatie. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken.
Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan?
Binnen een uitleganimatie zijn er dus tal van mogelijkheden! We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,