联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 07:00:52  访问:15 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Een Animatie Laten Maken
Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk! Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen?
Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects?
Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken! Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties.
Een animatie video laten maken? Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd.
Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Waarom illustratie of animatie? Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Animatiefilm of animatie video laten maken? Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep. Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen.
Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen.
Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren.
Hoe lang moet een explanimation duren? Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Wij bedenken en maken 2D animatie films! Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe maak je een video komt dit eigenlijk? Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren.
Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden.
Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie.
Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video.
Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen.
YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,