联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 06:56:37  访问:13 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Uitleganimatie Laten Maken?
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie.
Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Waarom illustratie of animatie?
Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen.
Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep.
Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag.
Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio.
Animatiefilm of animatie video laten maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe komt dit eigenlijk? Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn?
Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken.
Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video.
Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. Een infographic laten maken kan je hier mee helpen.
Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. Een animatie video laten maken? hoe maak je een online-video lang moet een explanimation duren? Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren. Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online.
Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie.
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U wilt een animatiefilmpje laten maken. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites. Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing.
Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Wij bedenken en maken 2D animatie films! Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen.
Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,