联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 06:40:07  访问:19 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Explanimation Laten Maken?
Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites.
Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk! Een animatie video laten maken?
Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep. Animatiefilm of animatie video laten maken? Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt.
Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Waarom illustratie of animatie? U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes.
Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken!
Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects? Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken. Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep.
Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner. Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe maak je een uitleg animatie; his response, komt dit eigenlijk?
Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit.
Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren. Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan?
Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Wij bedenken en maken 2D animatie films!
Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn.
Hoe breng je makkelijker werken in beeld? Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen?
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie.
Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen.
Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over.
Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,