联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 06:11:41  访问:26 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Uitleganimatie Laten Maken?
Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner.
Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Wij bedenken en maken 2D animatie films! Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie) Wat kost een uitleg animatie en waarom? Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan?
Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken! Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties.
Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing. Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen.
Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.
U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep. Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects? Een animatie video laten maken? Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren.
Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over.
Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren.
Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. U wilt een animatiefilmpje laten maken. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt.
Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk!
En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Animatiefilm of animatie video laten maken? Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie? Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).
Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties.
Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen? Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. hoe maak je een animatie-video breng je makkelijker werken in beeld? Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is. Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan.
Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Waarom illustratie of animatie? Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie.
We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,