联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 04:17:09  访问:14 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Explanimation Laten Maken?
Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren. Natuurlijk houden we rekening met de doelstelling van je bedrijf en de doelgroep.
Technologisch en kwalitatief hoogstaande 2D-animaties en films zijn onze specialiteit. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Ook deze video is zowel in het Engels als in het Nederlands gemaakt.
Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Wanneer u een uitleganimatie wilt opnemen voor uw bedrijf zijn wij de ideale partner. Dit komt, doordat beeld en geluid elkaar versterken.
En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden.
Het is een samentrekking van twee woorden van Explanation (uitleg) en animation (animatie)
Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van een animatie over content marketing. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Een oplossing hiervoor is het uploaden van je videos bij gespecialiseerde video hosting websites.
We gebruiken in onderstaande tekst dan ook beide termen door elkaar heen. Een animatie die een duidelijke boodschap overbrengt maakt men niet binnen een uur. Waarom illustratie of animatie? Animatie videos zijn online razend populair, maar hoe maak je een online-video komt dit eigenlijk? Deze vind je uiteraard niet terug in het portfolio. Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
Dit kan een product of dienst van een bedrijf zijn, maar ook regelgeving of veranderingen binnen een organisatie. Een uitleganimatie animatie kan ook onderwijzend ingezet worden. Als je een animatie wil laten maken kun je kiezen uit veel vormen: 2D animaties, video-effecten, logo-animaties en uitleganimaties.
Wij bedenken en maken 2D animatie films! Het filmpje geeft je een idee van de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek onze lage prijzen. Wat kost een uitleg animatie en waarom? Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het al een keer gemaakt.
Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes. Met animaties kun je onderwerpen in beeld brengen die met film moeilijk zijn vast te leggen. Een animatie video laten maken? Bij ons kun je verschillende soorten animaties laten maken. Nadat de uitleganimatie klaar is, helpen we je deze te verspreiden op het internet.
Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Met een animatie video vertel je op een heldere en creatieve manier wat jouw bedrijf doet en waarom klanten bij jou moeten zijn. Heb je vragen of wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn?
Wanneer je hun jouw verhaal hebt verteld word er een animatie gemaakt met een voice over. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. YouTube advertenties zijn over het algemeen van kortere duur dan een uitleganimatie die gebruikt wordt om een proces uit te leggen. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame.
Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan.
Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Laten we om te beginnen eerst in kaart brengen wat een animatie eigenlijk is.
Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Als laatste volgt het sync leggen van beeld en geluid. U wilt een animatiefilmpje laten maken. Animatiefilm of animatie video laten maken? Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren.
We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). Een gedegen marketingadvies hoe u het beste de animatie film kunt inzetten op uw website of elders online. Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken.
Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. De keuzes die u heeft gemaakt met betrekking tot kleurgebruik, typografie en algehele lay-out, zijn van grote invloed op de emotie die u opwekt bij de doelgroep. Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten.
Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Een explanimatie is eigenlijk niets meer dan een uitleganimatie. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn.
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben wat leuke dingen met lagen en geloof het of niet, de Lagen functie gaat ook een hoofdrol spelen in het maken van onze animatie.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,