联系我们
点评详情
 
商品搜索
点评详情
发布于:2018-3-6 04:12:30  访问:18 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Animatiefilmpje Laten Maken?
Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.
Uit de titel moet blijken wat je publiek kan verwachten, zonder te veel te verklappen. Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd.
Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Kortom, wanneer bedrijven uitleganimaties laten maken zullen bedrijfsresultaten verbeteren. Waarom illustratie of animatie? Een combinatie van animatie en video is ook mogelijk! Een animatie video laten maken?
Wanneer we starten met het maken van een 2D animatie werken we met behulp van een duidelijk stappenplan. U laat uw klant eenvoudigweg het filmpje zien dat van toepassing is op dat moment. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en voordelen duidelijk visualiseren.
Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Animatiefilm of animatie video laten maken? Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes.
In 2009 bedachten we de term `explanimation`, voor korte animaties waarin door middel van bewegende illustraties, begeleidt door een voice-over, complexe informatie wordt gecommuniceerd. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep.
Wij bedenken en maken 2D animatie films! Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen. Een bedrijfsfilm laten maken of benieuwd hoe we concreet te werk gaan? Kwalitatief hoogstaande 2D animatie met innoverende oplossingen is onze specialiteit. Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes.
Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken. Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn.
Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Laat de animatie de hele tijd opnieuw afspelen, en voor je het weet staan ze in de rij voor jouw beeldscherm om de animatiefilm te bekijken! Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt). Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag.
Of we kunnen animaties met ‘echte’ videobeelden combineren. Ook prikkelt onze animatievideo onze emotionele brein, dit wordt wel eens onderschat. Gelukkig voor jou is duidelijkheid precies waar wij super goed in zijn. Op basis van de bestaande huisstijl ontwikkelden we een korte, heldere uitleganimatie die toelichting geeft op het platform.
Wil je een echte professionele motion graphic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken. Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Waarom is een uitleganimatie een effectieve manier van overdragen?
Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie. Wat zijn de voordelen van een uitleganimatie?
hoe maak je een getekende animatie breng je makkelijker werken in beeld? Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Hoe lang moet een explanimation duren? Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden.
Deze voiceover is de basis geweest tijdens het ontwikkelen van de video. Waarom zijn goeie animatie films soms net zo duur of duurder als echte films vol special effects? Laat een reactie achter hieronder om het met ons en onze lezers te delen. Voordat we een offerte voor u opmaken zullen wij dit allemaal rustig met u doornemen zodat we u een compleet plan kunnen presenteren.
Want uiteindelijk draait het om jou en jouw doelen. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
 
 
版权所有 Copyright(C)2015JAPAN OKAJOYS GROUP LIMITED
日本岡久株式會社有限公司,